Treatments

Facials

Gun jezelf een heerlijke facial. Tijdens een facial wordt de gezichtshuid diep gereinigd waardoor werkstoffen beter opgenomen kunnen worden. Een echte weldaad voor het gezicht.

Skin improvement

Heb jij last van een onzuivere huid? Of zou jij jouw huid willen verbeteren op het gebied van pigment of rimpel vorming? Wij bieden verschillende huid verbeterende behandelingen aan.

Brows

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor het gezicht. Doormiddel van verf krijgen de wenkbrauwen meer definitie en door de verschillende shaping technieken de juiste vorm passend bij jouw gezicht.

Lashes

Op elk moment van de dag een mooie oog opslag? Door een van onze verschillende wimperbehandelingen stralen jouw ogen nog meer! Ga jij liever voor een lashlift of wimperextentions?

Waxing

Vervelende scheerbultjes zijn verleden tijd! Heb je genoeg van dagelijks scheren? Tijdens een wax-treatment wordt de haar volledig verwijderd, dit zorgt voor een langdurig zachte huid.

Hands & feet

Mooie verzorgde handen en voeten zijn je visite kaartje! Ga voor een verzorgde look met een van onze basic hand of voet behandelingen. Of kies een van je favorieten OPI kleuren.

skintight

Say goodbye to cellulite! Een zeer populaire behandeling onder bekendheden van dit moment. Doormiddel van diepe bindweefsel technieken, afwisselende temperaturen en cupping wordt de huid zichtbaar strakker en egaler.

Massages

Kom volledig tot rust tijdens een van onze ontspannende massages. Heerlijk geurende aromatische oliën en rustgevende muziek zorgen voor een diepe staat van ontspanning. Een echte weldaad voor lichaam en geest.

Boek nu

Via ons online afspraken systeem boek je gemakkelijk en snel zelf een afspraak in. Kom je er online niet helemaal uit of zou je graag advies willen? bel of mail ons dan gerust, wij helpen je graag verder.