schoonheidssalon groesbeek-LouLou treatments

Brows

‘’Creating the perfect brows is a form of art’’
In-between brows
Heb je last van een doorlopende wenkbrauw? dan is deze behandeling geschrikt voor jou. doormiddel van wax en een pincet worden de haartjes die de doorloop veroorzaken verwijderd.
Brow-shaping
Treading, waxing, tweezing & trimming Doormiddel van draad, wax en een pincet worden de wenkbrauwen in een prachtige shape gebracht. Van te voren krijg je advies over wat het beste bij jouw gezicht past en wordt er aandachtig naar jouw wensen geluisterd.
Brow-tinting
Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen geverfd in de kleur die het beste bij jou haar en huidskleur past en aansluit bij jouw wensen.
Perfect brows ( meest gekozen )

Treading, waxing, tweezing, trimming & Brow-tinting.
Doormiddel van draad wax en een pincet worden de wenkbrauwen in een prachtige shape gebracht en gekleurd.
Van te voren overleggen we samen wat het beste bij jouw gezicht past en wat jouw wensen zijn. Daarnaast word er gekeken welke kleur mooi aansluit bij jouw haar en huidskleur.

Barber brows (men)
Dé wenkbrauw behandeling voor alle metro mannen onder ons. Zie jij er als man graag verzorgd uit maar wil je geen overduidelijke vorm in de natuurlijke wenkbrauw? Dan is deze behandeling perfect voor jou! Doormiddel van draad, wax en een pincet krijgen de mannelijke wenkbrauwen een verzorgde look en blijft de natuurlijke vorm behouden. Let’s clean them up!
Henna brows

Inclusief Treading, waxing, tweezing & trimming
Onze henna bestaat uit 88% natuurlijke henna en is vegan. Gemaakt van de beste geselecteerde henna uit India. De henna kleurt de huid tot 7 dagen en de haren tot soms wel 6 weken! Henna is een mooi alternatief voor het kleuren van de wenkbrauwen voor een langdurig effect.

Brow lift

Ook wel bekend als “brow lamination” is een behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Deze behandeling is geschikt voor elk type wenkbrauw en uitermate geschikt voor wenkbrauwen met vervelende krullende haartjes.. deze worden in feiten permanent stijl gemaakt. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (treading, waxen, tweezen en trimmen) en het verven inbegrepen.