Meet the owner

Voor mij zijn beautybehandelingen een vorm van kunst. Door kleine en bovenal subtiele handelingen kan ik iemand omtoveren tot de mooiste versie van zichzelf. 
 
Sinds 2016 mag ik iedere dag vol passie doen wat ik het aller leukste vind “ mensen mooi en blij maken “ ik heb met veel plezier een aantal jaren voor 2 fantastische bedrijven mogen werken waar ik veel kennis en ervaring op heb mogen doen tot ik in 2021 besloot voor mijzelf te beginnen. Door de jaren heen heb ik veel extra opleidingen en cursussen gevolgd waardoor ik nu een breed scala aan beauty behandelingen aan kan bieden en ben ik sinds 2022 o.a zorgverlener waardoor een aantal behandelingen vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Ik ben van nature erg nieuws en leergierig en blijf mezelf graag uitdagen op het gebied van nieuwe trends & ontwikkelingen binnen mijn branch. 

Rosa 

Over LOU·LOU 

Kom volledig tot rust in het prachtige buitengebied van Groesbeek en ervaar een oase aan rust en ruimte terwijl je omgetoverd wordt tot de beste versie van jezelf. Bij lou lou staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Hier nemen we echt even de tijd, voor jou! In een maatschappij waar alles doorraast is ons doel hem even te pauzeren en helemaal aanwezig te zijn in het nu en ga je gegarandeerd vol rust, nieuwe inspirerende energie én zelfvertrouwen de deur uit.